Qui som?

L’Assemblea de Professorat Reclamant de la UB neix amb el complet suport de COS- UB a l’abril de 2013 per defensar i millorar les condicions laborals i la propia definició del professorat associat com a figura contractual.

L’assemblea ha tingut com a principal objectiu per presentar de manera formal una reclamació a la Universitat de Barcelona per tal de generar un espai de negociació que millori les condicions laborals en que es troben més de 1800 professors i professores associades de la UB. Els documents presentats posen en evidència els punts on es genera un frau contractual en relació al Conveni Col·lectiu i Lleis relacionades vigents i la situació real en que es troba el professorat associat de la UB.

En aquest espai trobareu la documentació presentada així com tota la informació generada per l’assemblea i les notícies relacionades amb les nostres accions.

Tot el vostre suport és necessari, defensar els nostres drets i un lloc de treball digne és responsabilitat de tota la comunitat educativa.

Assemblea de Professorat Reclamant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: