Qui som?

L’Assemblea de Professorat Reclamant de la UB neix amb el complet suport de COS- UB a l’abril de 2013 per defensar i millorar les condicions laborals i la propia definició del professorat associat com a figura contractual.

L’assemblea ha tingut com a principal objectiu per presentar de manera formal una reclamació a la Universitat de Barcelona per tal de generar un espai de negociació que millori les condicions laborals en que es troben més de 1800 professors i professores associades de la UB. Els documents presentats posen en evidència els punts on es genera un frau contractual en relació al Conveni Col·lectiu i Lleis relacionades vigents i la situació real en que es troba el professorat associat de la UB.

En aquest espai trobareu la documentació presentada així com tota la informació generada per l’assemblea i les notícies relacionades amb les nostres accions.

Tot el vostre suport és necessari, defensar els nostres drets i un lloc de treball digne és responsabilitat de tota la comunitat educativa.

Assemblea de Professorat Reclamant.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: